Moj blog nastao je… Kao izraz dosade i nagovaranja forumašica, ponajprije da bih za par godina mogla vidjeti kako mi se stil mijenjao i razvijao.

Opisala bi ga kao… Nedovoljno dobar u usporedbi s drugim blogovima, ali radim na tome.  Uskoro će doći novi dizajn, za početak!

Inspirira me… Puno toga. Kao studenticu povijesti umjetnosti inspiriraju me epohe, umjetnici, predmeti primjenjene umjetnosti i slično. Inspiraju me i ljudi, na ulici, na blogovima, u medijima. Zapravo, oblačim se više u zadanom trenutku i po osjećaju, prvenstveno u ono u čemu se dobro osjećam.

Sviđa mi se stil… Više manje svih osoba/blogerica koje se ne oblače ‘obično’. Volim puno detalja jer nisam velik fan minimalizma, makar mi ga je lijepo vidjeti na nekome kome stoji.

Moji najdraži portali/blogovi su… Sve hrvatske blogerice (ne želim izdvajati nikoga da ne bih koga zaboravila), cromoda i naravno, Style&Coffee.

O blogerskoj modnoj sceni u Hrvatskoj mislim… Da je u lijepom usponu. Nadam se da će sve više cura (a možda i koji dečko!)  početi voditi svoje modne dnevnike.

psycho-couture.blogspot.com